• Start jouw love story!
Wat zoeken we in onze toekomstige partner?

Wat zoeken we in onze toekomstige partner?

Magazine

Vriend van een vriend
Je kent je vrienden natuurlijk erg goed en weet hoe zij in elkaar steken. Laat je vrienden dan eens rond kijken in hun vriendengroep of zij toevallig iemand kennen die goed bij jou zou kunnen passen. Het is veel eenvoudiger om in contact te komen met een vriend van een vriend, dan met een totaal onbekende. Misschien vind je zo erg snel de ideale partner waarmee je de avonden op de bank door gaat brengen!
 
Online dating
 Niet iedereen vindt online dating een geschikt medium om te daten. Toch is het zeker een optie om in overweging te nemen. Op een online dating website kan men invullen hoe hij of zij qua persoonlijkheid in elkaar steekt en waar men naar op zoek is in de ideale partner. Deze eigenschappen worden dan vergeleken met de andere mensen op de website en hieruit komen dan de beste matches. Zo word je alleen gekoppeld aan mensen die jouw interesses delen wat de kans op succes enorm vergroot.
 
Wat we zoeken in een toekomstige partner hoeft natuurlijk niet bij uitstek te betekenen dat je je hier dood op moet staren. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de ware ineens voor je neus staat en dat deze totaal niet op het ideale plaatje lijkt. Sta hier natuurlijk ook voor open.