• Start jouw love story!
Wil jij wel die tweede date? Maak de verbinding!

Wil jij wel die tweede date? Maak de verbinding!

Magazine

Eerste indruk
Een eerste indruk kan maar één keer gemaakt worden. Zorg er dus voor dat deze goed is. Hoe doe je dit? Ten eerste natuurlijk door jezelf goed te verzorgen. Mannen doen dit door hun haren in fatsoen te doen, gezichtsbeharing scheren, geen vuile nagels en natuurlijk door een leuke outfit aan te trekken. Vrouwen moeten ervoor zorgen dat hun lichaam glad geschoren is. De grootste afknappers voor mannen is haar op de bovenlip, lichaam of benen. Dit kan dus de eerste indruk maken of kraken.
 
Toon interesse
Het is belangrijk om interesse te tonen in je date. Zit dus niet heel de tijd met je telefoon te spelen, chatten of foto’s te maken. Zo lijk je snel ongeïnteresseerd en je date zich hier aan gaan storen. Laat je telefoon dus in je broek of tas zitten of zet hem gewoon helemaal uit. Zo kan je alle aandacht aan je date geven. Je wilt natuurlijk ook niet dat jouw date de hele tijd op zijn/haar telefoon zit te kijken.
 
Probeer de gesprekken tijdens de eerste date luchtig te houden. Stel geen vragen over het aantal kinderen wat je date wilt hebben of wanneer de trouwdatum zal zijn. Praat over je interesses en die van je date. Zo heb je het meeste plezier met je date en is de kans op een tweede date het grootst.